4 yıl önce, Gümüş Suyu
GÜMÜŞ SUYU NEDİR
Gümüş Suyu Nedir
Nano Gümüş Suyu Nedir?
Bulunması oldukça zor olan %99,9 saflıktaki gümüşten, çeşitli aşamalardan geçirilerek elde edilen gümüş madeni , -yine çeşitli işlemlerden geçirilerek saflaştırılan ve içerisinde hiçbir -mineral bulunmayan saf su ile birleştirilerek elde edilen gıda -desteğidir.
-Saf suyun içerisinde bulunan nano gümüş miktarı, gümüş suyunun -içerdiği gümüş PPM oranını belirler. Gümüş suyunun -içerisindeki gümüş nano miktarı Ppm Parts Per Million olarak -ölçülür. Buna göre örneğin 15 Ppm Gümüş suyu içerisinde -Milyonda 15 birimoranında gümüş kolloid bulunmaktadır..
YANİ 10 PPM DEMEK 1 LİTREDE 15 MİLİGRAM GÜMÜŞ VAR DEMEKTİR
VE KOLOİDAL ÜRETİMDE AÇIĞA ÇIKAN GÜMÜŞ PARTÜKÜLLERİ 100 NANOMETREDEN BÜYÜKTÜR. HÜCRE DUVARINDAN YA GEÇEMEZ YA DA ZAMANLA HÜCRELER ARASI BOŞLUKTA BİRİKME YAPAR
BU BİRİKİM TEHLİKELİDİR.
NANO ÜRETİMDE İSE BÜYÜKLÜK 10-20 NANOMETRE BOYUTUNDADIR
HÜCRE DUVARINDAN RAHATLIKLA GEÇERLER VE 8-10 SAAT GİBİ SÜREDE VÜCUTTAN TAMAMI ATILIR.
NANO GÜMÜŞ VÜCUTTA BİRİKME VEYA KALINTI BIRAKMAZ
SON ZAMANLARDA reklam olmaması için ismini vermeyeceğim bir antalyada üretim yapan ve sağlık bakanlığından ruhsatı da olanbir firma var.
Onlar 180 PPM NANO GÜMÜŞ üretiyor. Son zamanlarda da KIBIRS ALMANYA VE AVUSTURYAYA ihracat yapmışlar.kendilerini ayrıca tebrik ederiz. Zaten sayfamdaki pek çok yazıyı da onun sayfasından kopyaladım bu arada.
180 ppm gümüş demek 1 litrede 180 MİLİGRAM NANO GÜMÜŞ var demektir ve bu gümüş vücutta birikmez.
-Gümüşün antibiyotik doğası, yüzyıllardır biliniyor.
-1900’lü yılların başında, Searle İlaç Şirketi kurucusu Alfred Searle, kitaplarından birinde nano gümüşün sağlık sektöründeki kullanım alanlarından bahsetmiştir.
-nano materyaller her hangi bir maddenin en küçük biyolojik formudur. O kadar küçüktürler ki, vücutta, kolaylıkla her türlü zarı geçerek sindirim sürecinden atlayıp, absorbe edilirler.
-Nano gümüş, buhar damıtımlı su içinde bekletilmiş, 1930’ların ortalarına dek Amerika’da yaygın bir ilaç olarak kullanılmış, görünemeyecek kadar küçük gümüş parçacıklarıdır.
-1920 ve 30 yılları arasında, enfeksiyonlarla savaşan oldukça pahalı bir antibiyotik tedavisi olarak kullanılmıştır. Çok daha ucuz bir antibiyotik olan penisilinin devreye girmesi, bir çok başka antibiyotiğin üretilmesine -vesile olmuştur.
-1970’li yıllarda, Syracuse Tıp Fakültesinden Dr. Robert O. Becker, koloidal ve nano gümüş üzerinde yoğun çalışmalar yapmaya başladı. Araştırmaları sonucunda, bu gümüşün yalnızca bakterileri öldürmekle kalmadığını, Dahası, reçeteli antibiyotiklerin aksine, patojenler zamanla gümüşe karşı direnç ya da bağışıklık geliştirmiyorlar.
Hemen hemen tüm patojen bakteriler antibiyotiklere karşı direnç kazanırken
Gümüşe karşı bağışıklık geliştiremediler…